Hvad er Optoglas®

Optoglas® er en varemærkeregistreret forsatsløsning som på nænsom og nem vis anvendes ved energioptimering og lydreduktion af eksisterende vinduer. Optoglas er et hærdet stykke glas, der monteres på indersiden af den eksisterende vinduesramme som en koblet løsning, hvilket medfører at man nemt kan åbne et vindue uden at tage hensyn til genstande i vindueskarmen, og uden hindring af lysindfaldet. Optoglas kan monteres på både sidehængslet og tophængslet ramme, på såvel indadgående som udadgående ramme samt på fast monteret ramme.

Optoglas blev udtænkt, opfundet og patenteret af arkitekt MAA Ulrich Schirning som en usynlig, æstetisk løsning til energioptimering af gamle eller ny-producerede enkelt-lags vinduer i primært ældre eller fredede bygninger. Optoglas kan dog også monteres på nyere 2-lags termovinduer med henblik på både energioptimering og lydreduktion.

Bæredygtighed, komfort og indeklima
Optoglas er en bæredygtig løsning, der bidrager til øget komfort og forbedret indeklima uden store indgreb, da de monteres på de eksisterende vinduesrammer – også på skæve, eller buede rammer idet man producerer efter mål.

Garanti
Som medlem af Glarmesterlauget, yder vi vores kunder den tryghed at give 5 års garanti på alle beslag.

 

Følg os på Facebook og Instagram:

  - 2,1 KB  - 2,8 KB

 

 

 

Bliv ringet op til en uformel snak
Indtast dit telefonnummer og vi ringer dig op