Optoglas har fornylig indgået partnerskab med Genbyg, som er Danmarks største byggemarked med brugte byggematerialer.Derfor skifter vi adresse og flytter til Amager i Genbygs lokaler. Det giver mange nye fremvisningsmuligheder af Optoglas, og det er let at komme dertil.

Optoglas drives af fagfolk med mange års erfaring inden for restaureringshåndværk.Optoglas service indeholder derfor kvalificeret faglig sparring til kunder. Dette gælder, fx vejledning til opmåling og montering.

I de tilfælde hvor Optoglas skal monteres på større opgaver, kan Optoglas bistå i vurderingen af vinduernes tilstand og formidle kontakt til virksomheder med speciale i restaurering af vinduer. Optoglas kan mod betaling tilbyde koordinering af de forskellige håndværkere, der er tilknyttet vinduesrenoveringen.

 

Om Genbyg

Genbyg har siden 1998 specialiseret sig i opkøb og videresalg af genbrugsmaterialer.

Brugte døre, vinduer og andet materiale får nyt liv, når det nænsomt bliver taget ned og fragtet til lageret & butikken på Amager. Her bliver det registreret og lagt på nettet, således at både privatkunder og professionelle kan finde smukt gammelt håndværk, billige byggematerialer og sjove, inspirerende genbrugsfund – uanset om de sidder hjemme foran computeren eller besøger butikken på Amager Landevej 185.
Genbyg-konceptet rækker også udover regulær genanvendelse: døre, gulvbrædder og andet fra Genbyg.dk's lager bliver lavet om til smarte bordplader, reoler og andre spændende møbler nede i snedkerværkstedet, hvor der dagligt er blevet taget imod ordrer, siden Genbyg Design og hjemmesiden genbygdesign.dk blev lanceret i 2012.

Genbygs team

 

Bliv ringet op til en uformel snak
Indtast dit telefonnummer og vi ringer dig op